Categories:

Vi är glada att välkomna Cecilia Dreier till Edge Marketing. Cecilia kommer med sina dryga 14-års erfarenhet av att hjälpa både stora och små företag att lyckas online, bidra med bred och djup kompentens inom b.la. sökmotoroptimering, Google Ads, marknadsföring på sociala medier och webbanalys.

Cecilias har flerårig erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring, både som konsult och inhouse och har under åren inte bara uppnått en bred förståelse för digital marknadsföring utan även för olika branschers behov inom området.

Förutom ovan goda egenskaper så har Cecilia genom åren haft som arbetsfilosofi att digital marknadsföring ska vara tidseffektiv och kundanpassad, vilket genomsyrar hennes sätt att arbeta rent generellt. En insikt som kommer att gynna samtliga parter i ett framgångsrikt, kostnadseffektivt och långsiktigt samarbete.

Cecilia är ett efterlängtat tillskott som blir en viktig initial kugge i Edge´s framtida lagbygge, vilket är enormt glädjande.

Vill ni veta mer om vad vi på Edge Marketing kan göra för er att också lyckas online eller känner ni att ni själva skulle passa in i bilden som någon med liknande eller annan spetskompetens inom digital marknadsföring, så hör av er till info@edgemarketing.se. Tillsammans kommer vi att göra underverk som ett kompetent, trivsamt och glatt gäng!